Extensions zetten: welke extensions kies je?

Ben jij een kapper? Dan heb je vast al met verschillende soorten extensions gewerkt. En bij sommige hair extensions was je waarschijnlijk meer tevreden met het resultaat dan bij andere. Maar de kwaliteit van CHIQ Human Hair heb je vast nog niet meegemaakt! Onze microring weave extensions zijn gemaakt van double drawn 100% Remy Human Hair van hoogwaardige Europese kwaliteit. Onze hairextensions zijn de meeste luxe wefts op de markt. 

De oprichters van CHIQ Human Hair hebben met hun jarenlange ervaring en uitgebreide onderzoek het beste A-merk weave extensions ontworpen. Wij hebben de beste aspecten van extensions samengebracht in deze high-end hair extensions. Zo hebben wij bewust gekozen voor Remy Human Hair. Remy haar is haar waarvan de buitenste schubbenlaag onaangetast is. Hierdoor hoeft het haar niet bewerkt te worden met siliconen en blijft het langer mooi glanzend. Ook zal Remy Human Hair niet snel klitten. 

Hair extensions laten zetten van de hoogste kwaliteit

Wij voeren uitvoerige kwaliteitsinspecties uit om de hoogwaardige kwaliteit van de extensions te waarborgen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat ons Remy Human Hair van Europese kwaliteit is. Dit betekent dat het haar sterk is, maar toch fijn, zodat de extensions perfect aansluiten op het echte haar. Je kunt als kapper geen betere hairextensions zetten!

Bekijk onze high-end hairextensions

(Weave) hair extensions laten zetten door de kapper

Ben jij geen kapper, maar wil je wel een prachtig en volumineus kapsel? Dan kun je ervoor kiezen om hair extensions te laten zetten bij een kapper of om zelf extensions te zetten. Maar welke optie is beter? Het ligt er helemaal aan welke extensions je wilt hebben. Er zijn namelijk allerlei soorten extensions. Sommige extensions kun je prima zelf inzetten, al is het met alle extensions lastig om achter je hoofd te werken. Je kunt natuurlijk niet precies zien wat je doet. Maar met wat oefening kun je extensions zoals flip-in extensions en clip in extensions prima zelf in je haar bevestigen. 

De hair extensions van CHIQ Human Hair zijn weave extensions met microringen, ook wel wefts genoemd. Deze extensions verkopen wij exclusief aan kappers. Dat doen wij om de kwaliteit van de plaatsing van onze extensions te waarborgen. Maar weave extensions zou je sowieso nooit in je eigen haar willen zetten. Je bent namelijk achter je hoofd bezig met een naald en draad. Niet alleen is het onmogelijk om dit soort extensions goed te plaatsen als je niet kan zien wat je doet, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Als je deze extensions verkeerd zet, kun je je haar beschadigen. En met de naald kun je natuurlijk in je hoofdhuid of vingers prikken. Je moet de weave hair extensions dus laten zetten door een professional en nooit zelf zetten.

Hair extensions laten zetten: waar let je op?

Voor een veilig en professioneel resultaat kun je in de meeste gevallen dus het beste naar een kapper om hair extensions te laten zetten. Maar waar ga je dan heen en waar vraag je om?

Ten eerste is het belangrijk dat de kapper weet wat jouw doel is. Je kunt namelijk hairextensions laten zetten voor meerdere redenen:

    • Je haar verlengen
    • Je haar meer volume geven
    • Een andere kleur toevoegen aan je haar zonder je haar te verven of bleken
    • De haarstructuur veranderen

Als jouw kapper weet wat je met de hairextensions wilt bereiken, kan zij je beter adviseren. Daarnaast wil je ook beslissen welke prijs je wilt betalen voor de extensions en welke kwaliteit je verwacht. De beste extensions zijn natuurlijk prijziger dan extensions die er minder mooi uitzien of die minder lang mooi blijven. Ten slotte is de kleur ook belangrijk. Wil je dezelfde kleur die je nu hebt? Of wil je een nieuwe kleurencombinatie toevoegen? Je kunt zelfs kiezen voor hairextensions met highlights of balayage. Bespreek de mogelijkheden met jouw kapper.

Ben jij onder de indruk van de voordelen en voor en na resultaten van onze hairextensions? Dan kun je de CHIQ Human Hair extensions laten zetten bij een aangesloten salon die werkt met onze producten.

Bekijk onze aangesloten salons

CHIQ Human Hair: jouw partner in weave extensions zetten en laten zetten

Wil jij als kapper onze hoogwaardige en luxe weave extensions zetten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Wij komen graag langs bij jou in de salon om de onovertroffen kwaliteit van de extensions te demonstreren. Wil je liever meteen beginnen? Dan kun je eenvoudig online een account aanmaken en je eerste extensions en accessoires te bestellen om te starten met hair extensions zetten van CHIQ Human Hair. 

Account aanmaken

Wil jij juist CHIQ Human Hair extensions laten zetten? Dat kan ook! Bekijk de salons die werken met onze producten en laat onze betoverende extensions in je haar zetten. 

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...