A-kwaliteit hairextensions

Na jarenlang salonervaring als hairextensionspecialist, gecombineerd met veel onderzoek & voorbereiding hebben wij, de oprichters van CHIQ Human Hair, een eigen merk A-kwaliteit hairextensions ontwikkeld. De hairextensions van CHIQ Human Hair zijn uitsluitend gemaakt van 100% human hair. Hairextensions van de hoogste kwaliteit en leverbaar in unieke zelf samengestelde kleuren die onze klanten nog niet eerder hebben gezien. Door middel van directe import biedt CHIQ Human Hair verder een optimale prijs- en kwaliteitsverhouding die ongekend is voor de huidige hairextensions branche.

CHIQ Human Hair, unieke kleuren waar je van zult houden.

Onze wefts zijn afkomstig uit Europa en zijn van perfecte kwaliteit en zo blijven ze ook tijdens de gehele draagtijd. De weften van CHIQ human hair zijn de meest luxe Europese haren momenteel verkrijgbaar en exclusief voor salons die alleen maar het beste willen voor hun klanten.

Ons haar is erg sterk maar toch fijn door de Europese haarstructuur waardoor het perfect blend met het haar van jouw klant. De haarschubben van onze wefts zijn 100% intact en klitten niet.


‘’Je klanten zullen nooit meer anders willen!’’

 

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Volg ons op Instagram
Loading...