Cursus extensions zetten in jouw salon

Als leverancier van high-end en luxe hair extensions en bijbehorende accessoires geven wij diverse hairextensions cursussen bij jou in de salon. Met een cursus hairextensions zetten van CHIQ Human Hair leer jij om onze weave extensions met microrings optimaal te zetten, zodat jij je klanten een uitmuntende kwaliteit kunt garanderen.

Een luxe en hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat niet enkel onze hairextensions van ongeëvenaarde kwaliteit zijn, maar ook de verwerking van onze Human Hair extensions. Daarom komen wij graag langs om jou te leren hoe je de wefts plaatst, stylet, verzorgt en verwijdert. Zo kun jij snel beginnen met onze high-end weave extensions en de verwachtingen van je klanten overtreffen.

CHIQ Human Hair extensions leren zetten

Er zijn meerdere manieren om weave hairextensions te zetten. Wij hebben onze jarenlange ervaring en expertise ingezet om ons eigen A-merk weave hairextensions te ontwerpen en te verkopen via onze hairextensions groothandel. Onze hair extensions zijn van de hoogste kwaliteit 100% Remy Human Hair gemaakt en zijn door de platte wefts geschikt voor mensen met dun haar. Om optimaal te werken met de unieke hairextensions van CHIQ Human Hair, is het onontbeerlijk om te leren van een CHIQ Human Hair expert. Daarom komen wij graag langs in jouw salon om je een volledige en heldere hairextensions cursus te geven.

Tijdens de cursus leer je onze hairextensions perfect zetten op een testpersoon. Onze weaves zet je door de extensions vast te naaien aan het eigen haar van de klant, verdeeld in plukjes met microrings. Deze methode zorgt ervoor dat de hairextensions lang blijven zitten en dat het eigen haar niet beschadigd wordt. Wij leren je in de cursus extensions zetten precies hoe je de extensions zet op een manier dat de wefts zelfs in het dunste haar niet te zien zijn en je het eigen haar van je klant niet beschadigt.

Naast het zetten van de hairextensions leer je ook:

  • De juiste plaatsing van onze hair extensions;
  • Hoe je de extensions naadloos laat aansluiten op het eigen haar;
  • Hoeveel gram je moet gebruiken per klant;
  • Hoe je de hairextensions het mooiste stylet;
  • Hoe de wefts verzorgd dienen te worden;
  • Hoe je de weave extensions veilig verwijdert;
  • Hoe je onze extensions het beste kunt bewaren.

Meer informatie

Cursus extensions zetten en bestellen

Na de hairextensions opleiding krijg je direct toegang tot onze hairextensions webshop. Om een hoogwaardige kwaliteit van de plaatsing van onze extensions te waarborgen, is onze webshop 100% exclusief voor kappers. Wanneer je een account aanmaakt, zal een van onze experts contact met je opnemen en je duidelijk uitleggen hoe de webshop werkt. Wij zullen je dan meteen informeren over de mogelijkheden voor het volgen van een cursus extensions zetten.

Wil jij de luxe, high-end CHIQ Human Hair extensions ook aanbieden in jouw salon? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze hairextensions cursussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze extensionsspecialisten adviseren je graag!

Contact opnemen Account aanmaken

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...