Weft extensions van CHIQ Human Hair

Je klanten voorzien met een mooie volle bos? Dat doe je met de weft extensions van CHIQ Human Hair! Bij ons ben je aan het juiste adres voor prachtige wefts en de daarbij behorende accessoires. Onze hairwefts zijn verkrijgbaar in vele kleurencombinaties waardoor de wefts perfect matchen met het haar van jouw klanten. 

De weft extensions worden als het ware in het eigen haar ingevlochten. De strengen worden aan het eigen haar vastgemaakt door een vlechttechniek of met gebruik van microringen. Hierdoor blijven de wefts stevig vastzitten en zullen ze niet loslaten. Onze weft extensions zijn verkrijgbaar in lengtes van 55 centimeter. Overige lengtes zijn mogelijk op bestelling.

Hairwefts bestellen voor jouw klanten?

Het aanbod in je salon uitbreiden met hairwefts? CHIQ Human Hair is dé groothandel in hairwefts en de daarbij behorende accessoires. Al onze wefts zijn remy gesorteerd, dit betekent dat de haarschubben altijd in de juiste richting liggen. Hierdoor zijn de weaves vrij van klitten. Het haar heeft een natuurlijke glans en valt en beweegt net als het natuurlijke haar. 

Om je klanten optimaal van de extensies te laten genieten is de juiste verzorging een vereiste. Bij jouw bestelling van de CHIQ wefts krijg jij onze informatiefolder mee voor jouw klanten. Hierin staat duidelijk omschreven hoe de extensions, na het inzetten, verzorgd moeten worden.

Infoblad lezen

CHIQ Human Hair: jouw groothandel in weft extensions

Met de weft extensions van CHIQ Human Hair profiteer je van scherpe inkoopprijzen, snelle verzending, uitstekende service en producten van top kwaliteit.

Wil jij graag een van onze aaneengesloten salons worden waar de CHIQ Human Hair extensions geplaatst worden? Neem vrijblijvend contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@chiqhumanhair.nl of te bellen of appen naar +31 495-794059. Wij vertellen jou graag over onze wefts, unieke kleurensamenstelling en meer. 

Dierct contact opnemen

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...