Hairextensions in Limburg en daar buiten: enkel de beste kwaliteit

Hairextensions winkel CHIQ levert 100% Remy Human Hair hair extensions van de beste kwaliteit. Onze hair extensions zijn de meest luxe Europese wefts die in Nederland verkrijgbaar zijn. De hoogwaardige Europese kwaliteit zorgt voor sterk haar dat toch fijn is voor een naadloze aansluiting op het eigen haar van je klanten. En omdat onze high-end hairextensions geen siliconen bevatten, behoudt het haar zijn uitmuntende kwaliteit gedurende de gehele draagtijd. 

Onze extensions winkel levert exclusief aan kappers om een professionele verwerking van de wefts te garanderen. Wij hechten een enorme waarde aan kwaliteit en gemak voor kappers. Daarom leveren wij wefts waarvan de haarschubben 100% intact zijn. Daardoor zijn de hairextensions prachtig glanzend en gaan de haren niet klitten.

Wil jij uitsluitend het beste voor jouw klanten? Bestel dan onze ongeëvenaarde wefts in de hairextensions webshop van onze hairextensions groothandel en ontdek de bewonderingswaardige kwaliteit!

Bekijk onze hairextensions

Specialist in unieke en exclusieve kleuren 

De haarkleur van iedere klant is uniek. Maar helaas geldt dat vaak niet voor hairextensions. Daarom richten wij ons speciaal op het ontwikkelen van unieke zelf samengestelde kleuren die perfect aansluiten op het haar en de wens van iedere klant. In onze hairextensions winkel in Limburg vind je prachtige wefts met natuurlijk ogende highlights en/of balayages. De aanzet van deze wefts is donker, waardoor de overgang van het eigen haar en de CHIQ Human Hair hairextensions naadloos verloopt. 

Kun jij de haarkleur die je zoekt niet vinden in onze extensions winkel? Wij kunnen elke kleur en kleurcombinatie op maat laten maken! Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerk hairextensions.

Hairextensions Limburg online kopen 

Heb jij een kapsalon en zet je hairextensions in Limburg of daar buiten? Dan helpen wij jou graag om boven de concurrentie uit te stijgen met de meest luxe en hoogwaardige hairextensions en accessoires van Nederland. Laat jouw klanten de luxe kwaliteit van CHIQ Human Hair wefts ervaren en zorg ervoor dat ze met een glimlach de deur uitgaan. Jij en je klanten zullen nooit meer anders willen!

Onze extensions winkel in Limburg staat voor kwaliteit en gemak. Het aanbrengen van de wefts is niet schadelijk voor het haar van je klant en blijven tot wel een jaar zitten. Wij maken het zetten van de hair extensions gemakkelijk met onze platte wefts die zelfs in het dunste haar niet zichtbaar zullen zijn. Wil jij leren hoe je de CHIQ Human Hair hairextensions perfect aanbrengt? Dan kun je kiezen voor een training in jouw salon met een van onze ervaren extensionsexperts. Zo helpen wij jou de kwaliteit van de extensions én de verwerking op een hoog niveau te houden.

Jij kunt onze hoogstaande wefts, accessoires en cursussen bestellen tegen de meest voordelige prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Door middel van directe import houden wij de prijzen laag op onze onovertroffen double drawn Remy human hair wefts. 

Word partner van Chiq Human Hair

Kies jij voor CHIQ Human Hair als jouw hairextensions in Limburg? Dan profiteer jij van onze partnermodule. Verschillende salons door heel Nederland maken nu al gebruik van deze geweldige optie. Vanaf onze website verwijzen wij klanten die hun haar willen verbeteren met onze wefts door naar jouw salon. Zo weten potentiële klanten dat zij hun gewenste extensions in jouw kapsalon kunnen laten zetten. Salons door heel Nederland kunnen zich aansluiten bij CHIQ Human Hair voor hairextensions Limburg.

Ben jij overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Of maak nu gratis een account aan om onbeperkt wefts en accessoires te bestellen. Zo kun je meteen beginnen!

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...