Hair extensions voor en na

Bij CHIQ Human Hair zetten wij ons altijd in voor hair extensions voor en na resultaten die de verwachtingen van jouw klanten zullen overtreffen. Wij gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige hair extensions van 100% Remy human hair voor een buitengewoon resultaat en een professionele plaatsing. Onze belofte luidt dan ook om iedere klant de hoogste kwaliteit haar aan te bieden. 

High-end wefts van de hoogste kwaliteit

Bij CHIQ Human Hair ben je aan het juiste adres voor high-end wefts van de hoogste kwaliteit. De oprichters van CHIQ Human Hair hebben met hun jarenlange ervaring een eigen A-merk human hair extensions ontwikkeld met unieke kleuren voor elk haar. Wij vervaardigen onze hair extensions in een luxueus kader van de hoogste kwaliteit 100% double drawn Remy Human Hair. En zoals je kunt zien, is het resultaat van onze wefts onovertroffen. 

Onze wefts komen uit Europa en zijn gemaakt met hoogstaand Europees haar. Het haar voelt zacht aan en klit niet. Dit komt door de Europese structuur van het haar. Deze is sterk, maar toch fijn, waardoor de hair extensions naadloos aansluiten op het eigen haar. En doordat we geen gebruik maken van siliconen, blijft het haar van hoogwaardige kwaliteit gedurende de gehele draagtijd; wel tot een jaar lang!

Unieke kleuren voor elk haar

Jij wil natuurlijk al jouw klanten een adembenemend kapsel geven waarmee zij compleet tevreden de deur uit lopen. Maar als het aankomt op hair extensions kun je vaak slechts een paar klanten helpen of moet het haar eerst geverfd worden. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van unieke hair extension kleuren die jouw klanten nog nooit gezien hebbem. Zo leveren wij wefts vanuit onze unieke kleurencollectie om al jouw klanten te voorzien van een prachtige haardos.

Onze hair extensions zijn verkrijgbaar in talloze unieke kleuren met elegante highlights en/of balayages. De extensions hebben een donkere aanzet, waardoor de kleurtinten perfect aansluiten op het haar van jouw klanten. En vind je de haarkleur die je zoekt niet tussen onze collectie? Dan kunnen wij wefts met de perfecte haarkleur voor jouw klant op maat laten maken. 

Bekijk onze extensions collectie

Professionele extensions voor en na resultaten

Wij maken het makkelijk om extensions van een ongeëvenaarde kwaliteit professioneel in te zetten. Jij kunt met onze wefts dus net zo'n professionele extensions voor en na resultaten behalen als in de bovenstaande foto's. 

Onze hair extensions sluiten namelijk naadloos aan op het haar van je klanten. De wefts zijn zo plat dat je ze zelfs in het dunste haar niet ziet zitten. En naast de extensions zelf, bieden wij ook hoogwaardige bijbehorende accessoires, zodat de plaatsing van top tot haarpunt verzorgd kan worden met de beste producten. 

CHIQ Human Hair levert exclusief aan kappers en salons. Zo waarborgen wij niet alleen de luxueuze kwaliteit van de wefts zelf, maar ook de kwaliteit van de verwerking. Wil jij leren om met de CHIQ hair extensions ongekende voor en na resultaten te behalen? Dan komen onze hair extension experts langs in jouw salon voor een leerzame en praktische training. Zo leer jij hoe je de CHIQ hair extensions perfect kunt plaatsen. 

Maak jij binnenkort dezelfde voor en na foto's?

Ben jij overtuigd door de prachtige resultaten en wil jij zelf in jouw kapsalon jouw klanten verrassen met onovertroffen hair extensions? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Of wil je jouw hair extensions meteen bestellen? Dat kan ook! Maak dan gratis en eenvoudig een account aan om onbeperkt wefts en accessoires te bestellen. 

 

Loading...