Groothandel weft hairextensions

CHIQ Human Hair is jouw groothandel voor real human hair extensions. Onze haarextensions zijn gemaakt van 100% remy human hair van superieure kwaliteit. Door onze uitgebreide kleurencollectie hebben wij altijd de perfecte match voor jouw klanten!

Wij zijn groothandel in de beste weft hairextensions. Een weft hair extensions is een haarstuk welke aan een koord geweven wordt. Doordat de banen worden bevestigd met microrings zijn deze niet tot nauwelijks schadelijk voor het natuurlijk haar. De weft extensions dienen om de 6 á 8 weken omhoog geplaatst te worden om met de juiste verzorging 6 tot 8 maanden mee te kunnen. 

Bekijk het assortiment

Verzorging hairextensions CHIQ Human Hair

Na het zetten van de hairextensions is het belangrijk dat deze de juiste voeding en verzorging krijgen. Doordat de hairextensions geen voeding meer krijgen vanuit de hoofdhuid is extra aandacht zeer belangrijk. Om je klanten te voorzien van de optimale verzorging hebben wij van CHIQ haar groothandel een eigen informatiefolder voor jouw klanten ontwikkeld. In deze folder staat precies hoe de extensions verzorgd moeten worden zodat jouw klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van de CHIQ Human Hair extensions van onze haar groothandel. 

Lees het extension verzorging informatieblad online. 

CHIQ: over onze hairextensions groothandel 

Na jarenlang salon ervaring in combinatie met onderzoek en de juiste voorbereidingen hebben de oprichters van CHIQ Human Hair hun eigen hairextensions van topkwaliteit ontwikkeld. Deze extensions zijn gemaakt van 100% menselijk haar. De hairextensions van CHIQ Human Hair worden ontwikkeld in een uniek productieproces waardoor de natuurlijk kwaliteit behouden wordt en de volledige haarschubben intact blijven. De extensions zijn beschikbaar via de haar groothandel voor salons of in onze aangesloten salons voor particulieren. 

Meer over onze groothandel

Dé hair extensions groothandel voor jouw salon

Ben jij benieuwd geworden naar de kwaliteit van onze prachtige hairextensions? En heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze professionals helpen je graag verder! Neem telefonisch contact op via +31 495-794059 of stuur een e-mail naar info@chiqhumanhair.nl.

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...