Natuurlijke hairweave extensions

Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke manier om het haar van je klanten te verlengen, heb je vast wel eens van de term hair weave gehoord. De hair weave is een haarstuk waarin haar aan een koord vast geweven wordt. Deze kunnen bestaan uit echt haar, synthetisch haar of een mix hiervan. 

De weave extensions van CHIQ zijn enkel gemaakt van 100% human hair. De haarschubben blijven 100% intact en zijn Remy gesorteerd. Hierdoor klitten ze de hairweaves niet en zijn ze fijn om te plaatsen én te dragen. Daarnaast kunnen de hairweaves, nadat deze geplaatst zijn, behandeld worden als natuurlijk haar. Of je ze nu wilt stijlen, föhnen of wassen, het kan allemaal! 

Bekijk de weave extensions in ons portfolio

Hairweave bestellen bij CHIQ Human Hair

Het laten zetten van hairextension weaves wordt gedaan om diverse redenen. De een wilt meer volume, de ander kiest voor hairweaves ter verlenging van de natuurlijke haarcoupe en weer een ander wilt graag de haarstructuur veranderen. Bespreek vooraf duidelijk de wensen van je klanten om samen tot een geschikte oplossing te komen. Onze weaves zijn beschikbaar in 55 cm. Overige lengtes zijn mogelijk op bestelling.

Weave extensions inkopen en zetten? Cursus op locatie!

Bij het zetten van de weave extensions worden er vlechtjes gemaakt van het eigen haar. Deze vlechten dienen op het hoofd vastgezet te worden. De hairweaves worden aan deze vlechten vast geweven en kunnen relatief snel in het haar gezet worden. Omdat het natuurlijke haar groeit, is het van belang om regelmatig de weave extensions van je klanten omhoog te zetten. 

Bij het inkopen van weave extensions van CHIQ Human Hair komen wij langs op locatie om de extensions en het plaatsen van de weave extensions live te demonstreren tijdens een weave extension cursus.  Zo leer je de wefts zetten, de hoeveelheden weaves te bepalen, hoe je de hairweaves het beste laat aansluiten op het eigen haar en hoe je hairweaves het beste styled. 

Lees hier meer over onze cursus

CHIQ Human Hair: jouw professional in weave extensions 

Om je klanten te voorzien van de juiste kleur, hebben wij een uitgebreide kleurencollectie met kleurenringen die je nog nooit eerder gezien hebt. Hierdoor hebben wij altijd de matchende kleur voor jouw klant. Of zij nou highlights, balayage of haar natuurlijke haarkleur heeft, bij ons vind je de perfect match. Onze weave extensions zijn geschikt voor het Europese haartype en blenden mooi met het eigen haar voor een natuurlijk resultaat.

Wil jij graag weave extensions inkopen en bestellen bij CHIQ Human Hair? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in. Wij komen graag langs om de weave extensions te demonstreren. 

Neem direct contact op

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...