De beste hair extensions van Nederland

Als jouw klanten bij jou binnenkomen, wil je hen uiteraard voorzien van de beste kwaliteit. De prachtige voorbeelden die zij meenemen, wil je maar al te graag voor ze waarmaken. Bij CHIQ Human Hair snappen wij dat de kwaliteit van je producten enorm belangrijk is. Daarom kun je in onze groothandel enkel hairextensions bestellen van de hoogste kwaliteit. 

Onze extensions bestaan voor 100% uit Remy human hair. Het verschil tussen Remy human hair en gewoon mensenhaar, is dat Remy human hair totaal niet bewerkt wordt met siliconen. De haarschubben van Remy human hair blijven namelijk intact. Dat zorgt ervoor dat Remy haar gedurende de gehele draagperiode niet gaat klitten en mooi glanzend blijft. 

Bovendien zijn onze extensions double drawn. Double drawn hair extensions zijn hair extensions waarvan het korte haar verwijderd is. Dit zorgt ervoor dat double drawn extensions meer volume hebben dan single drawn extensions en dat de haardikte en het volume van boven naar onder gelijk blijft. Single drawn extensions, aan de andere kant, hebben vaak een ongelijkmatige onderkant met warrige haarpunten. 

Onze hair extensions van hoogwaardige Europese kwaliteit zijn de meest luxe extensions die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Probeer de extensions zelf en ervaar het verschil!

Bekijk de collectie hairextensions

Hairextensions kopen bij CHIQ Human Hair 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare hairextensions leverancier die jouw kapsalon naar een hoger niveau kan tillen? Dan is CHIQ Human Hair jouw partner in prachtig, lang en dik haar voor jouw klanten. Je kunt onze onovertroffen extensions kopen in Limburg, maar ook in de rest van Nederland via onze sfeervolle en eenvoudige webshop. Wij komen graag langs in jouw salon om de kwaliteit van onze hairextensions te demonstreren!

Inkopen & plaatsen extensions

Bij het plaatsen van de CHIQ extensions hechten wij net zoveel waarde aan de kwaliteit als bij het vervaardigen en ontwerpen van de extensions. Daarom kunnen we langskomen in jouw salon om je in een cursus alles te leren over het inzetten van onze hairextensions. De platte wefts maken het makkelijk om de extensions mooi te laten aansluiten op zelfs het meest dunne haar. Wij komen graag demonstreren hoe je de extensions perfect laat aansluiten op het echte haar, hoe je de extensions inzet, hoe je de hoeveelheid extensions bepaalt en hoe je de extensions het beste kunt stylen. Uiteraard krijg je na de inkoop ook een folder van ons met alle informatie die je nodig hebt, waaronder hoe de extensions verzorgd moeten worden. Zo ga jij helemaal voorbereid aan de slag!

Maak direct een account aan

De perfecte hair extensions kopen voor iedere klant

Ons specialisme is het leveren van hair extensions in allerlei unieke kleuren en kleurencombinaties. Zo kun je bij CHIQ Human Hair extensions kopen met prachtige highlights en/of balayages. Met onze diverse kleurcollectie vind je altijd wel een haarkleur die perfect aansluit op jouw klant. En zit jouw beoogde haarkleur er niet tussen? Dan maken wij graag een weft op maat. 

Ben jij benieuwd naar wat CHIQ Human Hair voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of bestel meteen je hair extensions door snel en eenvoudig een account aan te maken!
 

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...