De zorg voor deze website

Chiq Human Hair besteedt veel zorg & aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op haar website en webshop. Onjuistheden & onvolledigheden kunnen echter wel voorkomen. Chiq Human Hair behoudt zich dan ook het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. Chiq Human Hair aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheden en onjuistheden in de gepubliceerde informatie.
Bepaalde verwijzingen op deze webshop linken door naar andere websites welke door derden zijn opgezet en ook door derden wordt bijgehouden. De initiatiefnemers achter Chiq Human Hair hebben dan ook geen invloed op de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op de websites waarnaar wordt verwezen. Chiq Human Hair aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een ahref; hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Inhoud van deze website en auteursrecht

Het auteursrecht op deze website is in handen van Chiq Human Hair. De inhoud of delen daarvan (in de breedste zin van het woord) zoals zichtbaar op de webpagina's binnen www.chiqhumanhair.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van Chiq Human Hair. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie ook onze privacypagina.

Webdesign en ontwikkeling webshop

De Chiq Human Hair webshop is binnen een prettige samenwerking met website bureau Cross Internet tot stand gekomen. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw alsmede het webdevelopment is door dit bureau gerealiseerd.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie via info@chiqhumanhair.nl.

Redactie
Deze website wordt redactioneel onderhouden door het webcare team van zowel Chiq Human Hair alsook MarCom medewerkers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina.

Opmerkingen of suggesties
Heb je opmerkingen en/of suggesties voor onze website of werkt er wellicht iets niet goed? Wij stellen je reactie op prijs. Gebruik hiervoor ons contactformulier op deze pagina of stuur ons een email.

Partners
O.a. voor de online vindbaarheid en een groter bereik werken we v.w.b. de website en het internet o.a. samen met de volgende websites:

Hairstyliste PEM        -  luxe kapper waar de ervaring & service op de eerste plek staan. Laura en Pem zorgen ervoor dat jij de mooiste versie van jezelf wordt met hun dienstverlening.

Haarwerken specialist - MarGel is gespecialiseerd in maatwerk haarstukjes, human hair haarwerken & full cap haarwerken ( pruiken van echt haar ). Bekend van TV: meermaals in Lelijke eendjes te gast geweest met Lieke van Lexmond en ook RTL4 lifestyle  

Face Care Clinic         -   Huidverjonging met subtiele behandelingen voor het meest natuurlijke en mooiste resultaat  
GlowXX spray tan        -   Bruin zonder zon lukt met de spray tan lotions van GlowXX spray tan

 

Loading...