Haarverlenging of meer volume met weaves

Een haarweave is een haarstuk waarin haar is vast geweven aan een koord. Het haar wordt verticaal aan het koord geweven waardoor er een baan met haar ontstaat. Meerdere banen van de weaves worden gebruikt om de natuurlijke haarlokken aan te vullen voor verlenging of meer volume. De verlengstukken maken het eenvoudiger om diverse haartexturen, haarkleuren of haarlengtes te mengen met het eigen haar voor verlenging van de natuurlijke lokken of voor meer volume in het haar.  

Weaves worden o.a. gebruikt voor:

  • Ter verlenging van de natuurlijke haarbos;
  • Volume toevoegen aan de natuurlijke haarbos;
  • De haarstructuur en/of lengte veranderen;
  • Een nieuwe kleurcombinatie creëren zonder een chemische behandeling te ondergaan.

Bekijk onze haarweaves

Haarweave kopen van CHIQ Human Hair

Op zoek naar A-kwaliteit haar weaves? Bij CHIQ Human Hair ben je aan het juiste adres om haarweaves te kopen. Onze weaves zijn gemaakt van 100% Remy human hair en van de hoogste kwaliteit. Met onze handgemaakte weaves kun je jouw klanten voorzien van sterk haar met een zachte en fijne Europese structuur. Geïnteresseerd in het kopen van onze weaves? Wij komen graag langs op locatie om de haarweaves te demonstreren. Gun jouw klanten A-kwaliteit haar dat feilloos aansluit op het eigen haar. 

Bekijk resultaten in de portfolio

Handgemaakte haar weave van 100% Remy human hair

Onze haar weaves zijn gemaakt van 100% Remy human hair afkomstig uit Europa. De weaves behouden hierdoor dezelfde kwaliteiten en mogelijkheden als een natuurlijke haarbos. Nadat de weaves geplaatst zijn kunnen deze namelijk behandeld worden als natuurlijk haar. Wassen, föhnen, kleuren, ontkleuren, stijlen of krullen het kan allemaal! Gebruik hiervoor wel de juiste producten. Onze weaves zijn van topkwaliteit en voelen zacht en glad aan en blijven dit de gehele draagtijd door. Sterk haar, maar toch fijn van structuur. 

Bij de aanschaf van onze weaves haar krijg je informatiefolders mee voor jouw klanten. In deze folder staat alle belangrijke info die jouw klanten nodig hebben om de weaves te verzorgen en er zo lang mogelijk van te genieten. 

Haar weaves kopen? A-kwaliteit weaves

Je aanbod uitbreiden met de haar weaves van CHIQ Human Hair? Als groothandel van haarweaves en bijbehorende accessoires staan wij klaar om jouw salon te voorzien van de beste kwaliteit weaves. Dankzij de directe import kunnen wij een optimale prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden die ongekend is voor de hairextensions branche. 

Weaves kopen van CHIQ Human Hair voor in jouw salon? Plan een vrijblijvend adviesgesprek, wij komen graag langs op locatie om de haarweaves te demonsteren. Contact opnemen kan via info@chiqhumanhair.nl, bel of whatapp naar +31 495-794059 of maak gebruik van het contactformulier op de website. 

Direct contact opnemen

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...