Hairextensions bestellen

Ben jij van plan om hairextensions te bestellen voor in jouw salon? Wij verkopen A-kwaliteit wefts met een ruim assortiment kleuren en unieke kleurencombinaties. Onze wefts worden met de hand gemaakt waardoor ze een dunne band hebben. Ze zijn voorzien van sterk haar met een zachte en fijne structuur. Hierdoor zijn de weaves zeer geschikt voor dun, fijn of weinig haar. De haar weaves kunnen in meerdere banen gebruikt worden om de natuurlijke haarlokken aan te vullen of de haardos meer volume te geven. 

Onze hairextensions zijn direct te bestellen in 55 centimeter. Ben jij op zoek naar andere afmetingen? Ook dan helpen wij jou graag verder. In de webshop zijn ook alle bijbehorende accessoires te vinden zoals hairextension microrings, verschillende kleuren draad en meer. 

Hairextensions bestellen: bekijk het aanbod

Hairextensions kopen bij CHIQ Human Hair 

Direct online hairextensions kopen met de beste prijs-kwaliteitverhouding op CHIQ Human Hair. Na jarenlang onderzoek en voorbereiding hebben wij ons eigen merk A-kwaliteit hairextensions ontwikkeld met een wijde range aan kleurencombinaties. Zo kun je jouw klanten, met highlights of balayage, voorzien van prachtige extensions die goed bij het eigen haar passen. 

Om alle prijzen van onze hairextensions te kunnen zien, dien je eerst een account aan te maken via onze webshop. Vóór het kopen van onze hairextensions komen we graag met jou in contact om onze hairextensions te demonstreren. Zo laten we zien hoe de hairextensions het beste geplaatst kunnen worden, hoeveel gram er nodig is per klant, hoe je de hairextensions het mooiste aan laat sluiten op het eigen haar en hoe je de hairextensions microrings van CHIQ  het beste kunt gebruiken. 

Account aanmaken

Verzorging van de hairextensions en microrings

Wil jij graag hairextensions kopen van CHIQ Human Hair voor in jouw salon? Dan krijg je van ons informatiefolders die je aan jouw klanten mee kunt geven. Hierin wordt belangrijke informatie gegeven bij een nieuwe set CHIQ hairextensions zodat jouw klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van het nieuwe haar. 

Groothandel voor hairextensions, microrings en meer

Hairextensions, hairextensions microrings en andere accessoires bestel je bij groothandel hairextensions CHIQ Human Hair. We hebben een uitgebreid assortiment hairextensions te koop van de beste kwaliteit. De hairextensions zijn verkrijgbaar in unieke kleurencombinaties waardoor wij altijd de perfecte match hebben voor jouw klanten. 

Wil je graag meer informatie over onze hairextensions, microrings of andere producten? Maak eenvoudig een account aan of neem contact met ons op info@chiqhumanhair.nl of +31 495-794059.

Direct contact opnemen

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...