In dit artikel
In dit artikel Human Hair extensions Topkwaliteit hairextensions Training i.c.m. groothandel inkoop

Human Hair extensions

Na jarenlang salonervaring als hairextensionspecialist, gecombineerd met veel onderzoek & voorbereiding hebben de oprichters van CHIQ Human Hair een eigen merk A-kwaliteit hairextensions ontwikkeld. De hairextensions van CHIQ Human Hair zijn uitsluitend gemaakt van 100% human hair. Hairextensions van de hoogste kwaliteit en leverbaar in kleurenringen die onze klanten nog niet eerder hebben gezien. Door middel van directe import biedt CHIQ Human Hair verder een optimale prijs- en kwaliteitsverhouding die ongekend is voor de huidige hairextensions branche.

Topkwaliteit hairextensions

Chiq Human Hair  is trots haarleverancier van een groeiend aantal hoger segment kapsalons verspreid over Nederland. Wil jij je klanten ook graag voorzien van een vollere bos haar en hun de luxe van mooi, vol & langer haar laten ervaren? Dan ben je bij CHIQ op het juiste adres voor het inkopen van haar extensions. De inkoop bij CHIQ is 100% exclusief voor kappers, want naast controle over de topkwaliteit van onze hairextensions ziet ons team van kwaliteits specialisten er ook op toe dat de verwerking van een constant hoog niveau is!  

Training i.c.m. groothandel inkoop

Naast onze functie als importeur / groothandel geeft CHIQ human hair ook cursus en training op locatie of in ons eigen trainingscentrum. Wij bieden een opleiding aan voor het optimaal zetten van wefts hairextensions. Let wel medior ervaring als kapper is een pré! Na een succesvolle verloop ontvangen de cursisten een certificaat.

Bekijk alle blogs
Loading...