In dit artikel
In dit artikel Exclusief voor kappers en salons Unieke hairextensions & kleurencombinaties Een aantal punten die uniek zijn aan onze website

Vandaag is het dan eindelijk zover!! Na maandenlang hard werken en in de weer zijn met voorbereidingen zoals teksten schrijven, productteksten maken, fotoshoots doen (zie ook het resultaat van onze fotosessie met Victoria Verstappen), kunnen wij bijzonder nieuws aankondigen. Op 10 augustus 2022 gaat de webshop van ons nieuwe merk & bedrijf LIVE!

Je kunt ons vinden via www.chiqhumanhair.nl.

Exclusief voor kappers en salons

Door een account aan te maken op onze website, krijg je toegang tot de webshop en kun je onze hairextensions bestellen.

Unieke hairextensions & kleurencombinaties

Onze hairextensions worden gemaakt van Europees haar waardoor de wefts perfect blenden met het haar van de klanten. Er wordt geen gebruik gemaakt van siliconen waardoor het haar goed is én blijft, tot wel een jaar lang! Ook is de manier van zetten niet schadelijk voor het haar van de klant en zijn de wefts zó plat dat je ze niet ziet zitten. Ook niet in het dunste haar.

Onze specialiteit is onze unieke kleurencombinatie van de wefts. De extensions hebben prachtige balayages en/of duidelijke highlights met een donkere aanzet. Hierdoor sluiten de kleurtinten perfect aan bij het haar van jouw klanten.

Bekijk onze hairextensions in de shop

Interesse in het verkopen en plaatsen onze hairextensions? Wij plannen graag een afspraak met jou in om bij jouw salon langs te komen met onze extensions.

Wil jij graag worden voorzien van een prachtige set CHIQ Human Hair extensions? Dan kun je terecht bij een van onze aangesloten salons bij jou in de buurt!

Een aantal punten die uniek zijn aan onze website

#1 Salonoverzicht met aangesloten hairstylisten

Hierdoor komen bezoekers die via Google op zoek zijn naar hairextensions bij hun in de buurt, sneller bij onze website én onze unieke kleurencollectie hairextensions uit. Ook verwijzen we de bezoekers zo direct door naar onze aaneengesloten salons die onze extensions op regelmatige basis zetten. Win-win situatie dus.

#2 Gemak voor de kappers

Bij het realiseren van de webshopfuncties hebben we het gemak voor de kappers centraal gesteld. Uitgangspunt hierbij was dat het bestellen van hairextensions voor kappers, zelfs via mobiel, gemakkelijk en snel mogelijk maakt. We spreken namelijk uit ervaring dat deze bestellingen vaak tussen de behandelingen in de kapsalon door geplaatst worden. Dankzij de responsieve webshop is dit mogelijk via ieder soort mobiele apparaat.

#3 Luxe, beleving & kwaliteit

De websitebezoeker ervaart een beleving die past bij dit luxe product. Mede door resultaat foto's centraal te stellen in vrijwel elke pagina binnen de website. Ook dankzij het uitgebreide portfolio krijg je als bezoeker direct een duidelijk beeld van de kwaliteit van de extensions.

Bekijk alle blogs
Loading...