Cursus 'hair extension specialist'

Naast onze functie als importeur en groothandel geeft CHIQ human hair ook diverse trainingen op locatie bij jou in de salon. Wij bieden een opleiding aan voor het optimaal leren zetten van onze weft hairextensions.

Je leert niet alleen om wefts te zetten. We leren je ook wat de juiste plaatsing is, hoeveel gram er nodig is per klant, hoe je de wefts het mooiste laat aansluiten op het eigen haar en hoe je de wefts het beste styled.

Na een training krijg je ook meteen toegang tot onze webshop. De inkoop bij CHIQ is namelijk 100% exclusief voor kappers. Naast controle over de topkwaliteit van onze hairextensions ziet ons team er ook graag op toe dat de verwerking van een constant hoog niveau is!

Contact

Wil jij onze hairextensions ook in jouw salon aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de klantenservice of via info@chiqhumanhair.nl

Interesse?

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Met een account kun je onbeperkt extensions en accessoires bestellen! Log in of maak een account aan en ga aan de slag!

Inloggen Account aanmaken
Loading...